HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

F E L H Í V Á S - Mindenkinek, akit illet!

Ódium-art 2009.11.01. 22:07

F E L H Í V Á S

 Mindenkinek, akit illet!
 
Amint azt az 1. akciónknál (Az állam őreinek a nevelése) is elmondtuk, számunkra nagyon fontos, hogy tudjuk, olvasóink, nézőink, mely problémát gondolnak megódiumozhatónak. Számtalan tervünk van arra, hogy mikor hol és mivel rukkoljunk elő, de szeretnénk, ha bizonyos akcióink közös akaratból és ötletből születnének.
 
Várjuk javaslata-ikat, hogy mi az a kulturális, művésze-ti, társa-dalmi,
médiael-méleti probléma, mely szem előtt van, vagy épp rejte-kezik, beszélnek róla vagy épp nem, viszont jelenléte felháborítja Önöket vagy megkeseríti az életüket. Szeretnénk figyelemfelhívó és figyelemfelkeltő hírcsatornaként működni, mely megjelöli és átláthatóvá teszi azokat. Önökkel együtt gondoljuk folytatni a munkánkat, már amennyiben van vehemenciájuk, indíttatásuk és idejük együttdolgozni velünk.
 
Írjanak nekünk az odiumart@index.hu címre, tegyenek javaslatot mi felé forduljunk, milyen irányba induljunk el. 

Címkék: felhívás mindenki platón ágens ódium art az állam őreinek a nevelése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr431491928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása