HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

4. akció: A Kodály-módszer (előkészületben) - Dominus Zoltánus

Ódium-art 2010.01.22. 20:28

Bárdos Lajos: Dominus Zoltánus– a népszerű Bárdos: 70 kánon egyik impozáns darabja az Ágens és a Kodály-módszer előadásában

&p;

 

Címkék: ágens kodály zoltán ódium art szakács ildikó philipp györgy cser ádám bartek zsolt dezső sára bubnó márk ágens és a kodály módszer 4. akció bárdos lajos

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr801693650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pirros 2010.01.25. 21:01:36

Visszanézve a videókon is nagyon ütős a koncert! Mikor lesz még? Lesz még egyáltalán? Oláh Ibolya és Palya Bea nagyon jó ötlet volt. Mikor megláttam az Ibolyát a nézőtéren, azt hittem, hogy szimplán betévedt. Fel sem merült bennem, hogy az Ágens-Bea-Ibolya hármas lesz a záróakkord!

Ódium-art 2010.01.27. 08:32:55

Tervezzük, tervezzük. A honlapon (agens.hu) megtalálod mikor lesz Ágens és a Kodály-módszer. Tavasszal, tuti.
süti beállítások módosítása