HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

3. TISZTELETBELI ÓDIUM-ART AKCIÓ: Bemutatjuk a VOINA GROUP ACTION-t

Ódium-art 2010.08.10. 23:35

VOINA GROUP ACTION 1. Index-módra

Csirkét dugott fel a művészetért

2010. július 27., kedd 16:04 | Frissítve: 2010. július 27.

A szentpétervári óriás fallosszal is hírbe hozott orosz művészcsoport legújabb performance-ában az egyik női aktivista bontott csirkét dugott fel magának egy szupermarketben.

A Medvegyevért rendezett nyilvános orgia és a Szentpétervár egyik hídjára festett pöcs után újabb, a szexualitást, sőt a pina művészi és társadalmi szerepét feszegető performace-szal rukkolt elő az orosz Vojna művészeti csoport.

orosz1

A performance során a művészeti csoport egyik aktivistája, akit az oldalon csak úgy emlegetnek, mint a Csarnokméretű Pina elképzelhetetlenül nagy mellekkel, egy egész bontott csirkét helyezett fel a vaginájába egy szupermarketben, majd a csirkével fizetés nélkül távozott. A vélhetően a fogyasztói társadalom ellen tiltakozó akciót sem a rendőrség, sem a bolt biztonsági szolgálata nem szakította félbe, annak ellenére, hogy a képes tanúsága szerint hosszú időt vett igénybe a csirke felhelyezése, és az nem is sikerült tökéletesen: az állat szárnyai kilógtak az aktivistanő bugyijából.

A cikk további része itt olvasható:

Címkék: csirke háború szentpétervár ódium art ágens társulat 3. tiszteletbeli ódium art akció voina group action vojna csoport voina vojna óriás fallosz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr512213538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása