HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

3. akció: Ágens és a Kodály-módszer koncert - Ágens beszéde

Ódium-art 2009.12.01. 18:55

 

Ágens és a Kodály-módszer
2009. november 28.
Merlin Színház, Kortárs Dráma Fesztivál
(Ódium-art 3. akció: ’Rámzúdult a különbség-áradat’ W. S.)
 
Köszönjük, hogy itt voltak, remélem, jól érezték magukat. Engedjék meg, hogy bemutassam a zenekart: Philipp György, Bubnó Márk, Bartek Zsolt, Szakács Ildikó, Dezső Sára, Cser Ádám. És vendégeinket, akik megtiszteltek jelenlétükkel bennünket: Oláh Ibolya és Palya Bea.
Ezen a kon-certen  36 kékszemű, 40 barna szemű, 92 autóval rendelke-ző sze-mély, 13 meleg és   14 cigány vett részt. 2 olyan ember, aki még nem esett át a mumpszon, 32 H1N1-gyel oltott, 2 MSZP-és politikus, 21 művész, 2 autószerelő, 6 szerencsejáték szenvedélybetegségben szenvedő ül a sorok között.
10 ember, aki nem vallotta magát indiánnak, 19 fő, aki nem vallotta magát magyar állampolgárnak, 24 fő, aki járt már Olaszországban, 8 fő, aki átesett már plasztikai műtéten, 6 fő, aki már részt vett csoportterápiás kezelésen, 96 fő, aki még sohasem járt New Yorkban, 8 fő, aki szenvedélyesen szereti Polanski filmjeit, 10 fő, aki közepesen jó rendezőnek tartja, 9 fő, aki részt vett már a Világbéke Menetben, 3 fő, aki részt vett a John Malkovich menetben.
         50 fő tapsolt nekünk, aki rajong Harry Potterért, 1, aki gyűlöli, 2 fő, aki szerint Radnóti és Faludy idegen-szívű. 18-an a koncert előtt ’eis teát’ ittak, 3-an rumot, 2-en konyakot, 53-an száraz, vörös bort.
A jelenlévők közül 1 fő ma szakított azerbajdzsáni kedvesével, 1 fő 30 évesen ma vesztette el a szüzességét, 3-an ma még nem ettek, közülük 1 anorexiás, 1 böjtöl, 1 elfelejtett enni, 1 fő hettitának vallotta magát, és 49 zsidónak.
49 nem do-hányzó, 16 koca dohá-nyos, 13 zugivó, 2 fetisiszta, 14 libe-rális esz-méket valló, 3 álpunk jelent-kezett be ma este.
         Köszönjük, hogy így együtt szeretetben, békességben, egymás iránt érzett tisztelettel, mély figyelemmel és mély odaadással vettek részt a ma esti, éjszakába nyúló koncerten.
Engedjék meg, hogy megkínáljuk önöket speciális szendvicseinkkel, melyek egy soha meg nem oldott problémára hívják fel a figyelmüket.
Az Ágens és a Kodály-módszert hallották. Várjuk önöket a következő koncertünkre is. További jó éjszakát kívánunk!
 
Fotók: Kővágó Nagy Imre

Címkék: oláh ibolya meleg zsidó cigány palya bea szüzesség ágens polanski anorexiás ódium art ágens társulat szakács ildikó philipp györgy 3. akció cser ádám bartek zsolt dezső sára bubnó márk

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr671566989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phál 2009.12.02. 03:27:14

Az egész úgy szép ahogy van! Főleg a gesztus! És tettenérhető, látható gyönyörű fotók vannak Rólatok! Az Ágit ilyen szépnek, kiegyensúlyozottnak, örömtelinek és boldognak régóta láttam, mint az Oláh Ibi és Palya Bea háromszögben! Szivem vérzik, hogy nem lehettem ott!
De!
Hogy lehet 76 nézőből ( ebből 36 kékszemű,40 barna szemű...) 96 autóval rendelkező-érkező személy?!!
:)
/mert a fennmaradó kocsikból egy darabért azért bejelentkeznék, mondjuk a barna szeműek táborából, igaz jogosítványon nincs... scuzi..../
Na komolyan.
Tényleg remek fotók vannak Rólatok!
Mikor hallunk és hol ebből zenét?!
Pláne CD-t!?

Ódium-art 2009.12.04. 20:39:01

@phál: Nagyon köszönjük! Nem tudom, hogy mikor és hogyan folytatódik, de tervezünk más történeteket is e két, fantasztikus énekesnővel. Hamarosan lesz fönt a youtube-on zene, s itt a blogon is.
S a statisztika természetesen sántít, mint ahogy a megítélés is!

phál 2009.12.04. 22:47:26

Bástya elvtárs:" Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha és valamit szeretek magamban, az a szerénység..."
süti beállítások módosítása