HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

2. akció: Az önélmény kirakata - mi történt az utolsó kirakatban/3

Ódium-art 2009.10.15. 08:58

Az önélmény kirakata - mi történt az utolsó kirakatban/3

parafrazis.blogspot.com
 
’Nem mindennap találkozom valakivel, aki képes a saját vágyamról pontos képet adni.’
Jaques Lacant
 
’Szemben ül veled egy régi szerelmed, a fény úgy esik az arcára, ahogy az emlékeidben őrzöd, meghallod a hangját, felismered a hanglejtését, látod az ismerős mosolyt, s nagy fegyelem kell ahhoz, hogy ne nyúlj át a zavart csenden, vagy a túlbeszélő, sztorizó, elfedő hangáradaton. Az ember reakciója általában az, hogy minél előbb szabaduljon innen, ezt a világot lezártam, vagy a múltat lezártam – mondják, holott a múlt nem olyan dolog, amit le lehet zárni, mert minden folyamatosan történő, csak néha előkerül egy történet az időből, néha nem.’
Hományi Péter beszélget Ágenssel 

Címkék: színház ágens írók boltja simán éva függetlenek éjszakája kirakatszínház 2. akció az önélmény kirakata

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr931451286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása