HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

1. akció: Irodalmi Centrifuga - Ágens minidrámája a gyűlöletről az évadnyitó színházi fesztiválon

Ódium-art 2009.09.21. 21:12

 

Ágens minidrámája a gyűlöletről az évadnyitó színházi fesztiválon

2009.09.21. 07:00 | icentrifuga | 2 komment

Címkék: folyóirat színház fesztivál ágens fotó

Szeptember 19-én szombaton rendezték meg az Évadnyitó Színházi Fesztivált, melyen számos kőszínház és alternatív színház is bemutatkozhatott, a színházi korzón a kedvezményes jegyek mellett játékra is volt lehetőség, s aki akart, lámát is simogathatott.

A helyszínen az Ágens Társulat is jelen volt.Performanszukról Berek Anita képeit láthatják.

16.00 ÁGENS TÁRSULAT: utcai akció/minidráma a gyűlöletről az Ágens standnál

1. akció: Az állam őreinek a nevelése - A minidráma az aktuálpolitikai vonatkozásokat szem előtt tartva a magyar társadalom gyűlöletközpontú megnyilatkozásait állítja pellengérre: az 'akolmeleg' biztonságában meghúzódó személyiség, s a belőle kitörő, csoporttól bátorságot kapó ember támadását, amelyet számára ismeretlen 'valakik' ellen intéz. A megnyilvánulásokkal foglalkozva a megfélemlítés mikéntjét próbáljuk fülön csípni. Mi a félelem? S honnan ered a gyűlölet? Egy nagy meglepetéssel zárjuk utcai harcosaink akcióját, melyet csak ezen a napon, csak a helyszínen tapasztalhatnak meg a látogatók. Munkánkat Platon: Az állam című munkája ihleti és segíti. 

Résztvevők: Madák Zsuzsanna, Ágens, Simán Éva, Károlyi Balázs, Philipp Judit, Fogarasi Gergő, Lenz Tünde.

 

http://elofolyoirat.blog.hu:80/2009/09/21/agens_minidramaja_a_gyuloletrol_az_evadnyito_szinhazi_fesztivalon

Címkék: agresszió andrássy út ágens ica irodalmi centrifuga simán éva 1. akció madák zsuzsanna berek anita évadnyitó fesztivál véres incidens az állam őreinek a nevelése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr181398031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása