HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

0. akció: Amy-projekt

Ódium-art 2009.08.15. 03:47

 

- A játék -

 

Az Amy-projekt műfaji meghatározása nehéz vállalkozás. Művészeti akció? Utcaszínház, mely kiterjed a médiára is? Médiahack, élő szereplőkkel? Gerillamarketing? Gerillaművészet? Médiaszínház? Művészeti kirakósjáték? Geg? Reklámszínház? Színház a színházban? Vagy csak egy médiaművészeti kérdésfelvetés? Totális színház?
A nézők számára dekódolhatóak-e azok a lebuktató jelek, amelyeket elrejtünk, vagy minden kétség nélkül elfogadják azokat?

 

__________________________________________________

 Amy Winehouse-nak látszó lény rettent Budapesten

2009. augusztus 12., szerda 15:37
Szerdán több olvasónk is jelezte, hogy látták Amy Winehouse-t a Váci utcában, állítólag autogramot is osztott.

 
 
 
 
 
 
 
 
Egyelőre nem tudni, hogy tényleg az énekesnő volt-e az, vagy csak a magyar hasonmása látogatott haza Londonból.
 
 
 
 
 
 
 
 
Az viszont biztos, hogy nem valakinek a hivatalos vendége a Szigeten.

TOVÁBB A CIKKHEZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2009. augusztus 12-én 11 órakor a Sziget Fesztiválon Amy Winehouse felrohant a Színház-és Táncszínpadra, megszakítva a Gergye Krisztián Társulat Mindenhol jó, de legjobb a paradicsomban című előadás tapsrendjét. 
 

A brit énekesnő Ágens kortárs operapunk énekesnő nyakába ugrott és gratulált, majd átadott egy nyakláncot Ódium-art felirattal.

 

 

 

 
 

 

Címkék: budapest hungary sziget fesztivál 2009 amy winehouse 12 augusztus ágens amy sziget festival agens ódium art 0. akció amy projekt gergye krisztián

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr271310526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása