HTML

Művészeti Akciócsoport

Ódium, mint valaminek a kellemetlen következménye, átka. A lét ódiumaként létrejött kérdésfelvetések, válaszok jelennek meg itt. Nemcsak azok, melyeket e művészeti csoport mutat meg akcióival, hanem a jelen művészeti életében részt vevők akciói is. Időnként a múlt merész művészeinek, gondolkodóinak a tettei, gondolatai is.

Indavideó

Utolsó kommentek

Friss topikok

2. akció: Egy felkért, külső megfigyelő, Kubinyi Rozina (11 éves) szemével/3

Ódium-art 2009.10.09. 11:21

III.

- Találtál-e az előadásban olyan elemet, amit az életedbe is szívesen beépítenél, vagyis használható tanulsága volt-e a számodra?

Hogyha hiányzik a szerelem, de nincs szerelmem, akkor is van megoldás arra, hogy hogyan dolgozzuk fel az érzéseinket.
 
- Szerinted mit takar, vagy fed ez a szó, hogy önélmény?
Az önélményt csak saját magunkkal tudjuk megosztani. Viszont ha egyesülsz a másikkal, akkor is önélmény marad. Akkor is, ha megosztod vele.
 
- Hogyan élted meg, hogy az egyik szereplőt az Anyukád jeleníti meg? 
Szerintem az Anyukám most négy önmagát játszotta el, nem pedig négy különböző nőt. Egyébként minden embernek legalább három karaktere van, nincs olyan ember, aki ne volna hol dühös, hol boldog, hol pedig szomorú.
 
- Az előadás utáni összejövetelből mi tartasz fontos momentumnak, ha volt ilyen?
Miközben áttereltek bennünket a Menzára, láttam, hogy a Madák Zsuzsi idézeteket osztogatott egy kőpadkán ülve, de alig-alig vették el tőle. Később már az idézetek a földön hevertek. Ha nem kell a kézből, vedd el a földről! Ez villant át az agyamon.
 
- Fontosnak tartod-e, hogy ilyen előadások létrejöjjenek?
Igen, mert egyrészt olyan, mint egy gyermekkori mese és az életből ki tud ragadni legalább egy estére. 
 
- Megnéznéd-e még egyszer ezt az előadást, vagy a társulat előadásában bármi mást?
Több előadást is szívesen megnéznék, de ez csak egyszer volt izgalmas, mert másodszorra tudnám, hogy a nézők le fogják tépni a kartonokat, vagy hogy mi lesz a vége az egésznek.

Címkék: ágens írók boltja simán éva függetlenek éjszakája a szerelem mint önélmény kubinyi rozina 2. akció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odiumart.blog.hu/api/trackback/id/tr711438391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.